dinsdag 2 augustus 2016

Dag 26. De terugreis Fort Myers - Atlanta

Na toch wel een slechte nacht ben ik om 6.30 uur opgestaan om te douchen. Om 7.00 uur werd Jasmine wakker die eerst moest bijkomen en dan ook onder de douche gaat. Daarna Sjaak nog. Robbie had  gisteravond nog gedoucht. Om half acht hebben we de eerste koffers al meegenomen naar beneden om al in de auto te leggen. Daarna hebben we rustig kunnen ontbijten. We zitten weer in het zelfde hotel vlakbij het vliegveld en dit bevalt ons goed. Het onbijt is ook heerlijk. Er is genoeg te krijgen en alles is heerlijk. Zelfs de koffie is lekker ook niet onbelangrijk!

Terug op de kamer moet iedereen nog even op de pot en pakken we de laatste spullen in. Dit valt allemaal nog niet mee. Om 9.00 uur checken we uit en rijden we naar de benzinepomp om de auto vol af te tanken. We zijn binnen een paar minuten op het vliegveld en leveren de auto in bij Alamo. De auto wordt uitvoerig bekeken maar we krijgen uiteindelijk een bon mee met 0,00. Ook deze keer zijn we zeer tevreden over Alamo.

We lopen naar de overkant waar we op de eerste verdieping onze koffers bij Delta kunnen inleveren. Jasmine had de zwaarste koffer maar het was geen probleem gelukkig. Bij de Starbucks hebben ze nog een Strawberry en Crème gehaald. Ik ben nog een paar keer naar de toilet gelopen. Had nog veel water gedronken voor de tijd.

Toen toch maar de stoute schoenen aangetrokken om door de TSA check te gaan. Zal toch moeten! Sharon had ons inmiddels al ingelicht dat als je candles mee had deze uit de verpakking moeten en dat er dan met een apparaat een drugstest op uitgevoerd wordt. En inderdaad Jasmine en ik waren beide aan de beurt. Bij mij werd ook alles in de koffer gecontroleerd en de kaarsen uit de beschermende verpakking gehaald. Het duurt wel even maar alles gaat heel relaxt en tijd hadden we nog genoeg. Daarna zijn we alvast bij de gate (C6) gaan zitten en hebben daar met hulp van de Wifi nog contact gehad met onze oudste dochter Sharon. Toch ook nog maar een broodje gekocht. Om 12.15 uur konden we boarden. De vlucht naar Atlanta ging snel wel wat turbulentie en de landing ging ook niet super strak. Ik moet van Robbie vermelden dat we een vrouwelijke piloot hadden en de co piloot was ook een vrouw!

Op Atlanta hebben we rustig aan gedaan. We vliegen vanaf Gate F9 en zijn daar eerst naar boven gegaan om wat rond te kijken. Sjaak kan daar roken in de rokersruimte. We hebben hier toch ook nog maar wat eten gekocht en met de refill en de Wifi vermaken we ons best nog.

Ik zit dit nu al te typen op het vliegveld in Atlanta. Zal morgen als we thuis zijn het vervolg van de terugreis verder schrijven.


3 opmerkingen:

  1. Ik ben weer helemaal bijgelezen. Jullie hebben nog een paar heerlijke dagen gehad. Goede terugvlucht en bedankt voor het meelezen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bijna in Amsterdam inmiddels denk ik. Goed vervolg van de reis!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ondertussen misschien al bijna thuis, jullie hebben een heerlijke tijd gehad, dankjewel dat ik mee mocht lezen en hoop tot een volgende keer

    BeantwoordenVerwijderen