zaterdag 12 juli 2014

Dag 12. Another nice day in Florida

Na de drukke en vermoeide dag van gisteren vandaag toch echt rustig aan gedaan. 's Morgens leek het geen zonnige dag te worden maar dat viel gelukkig mee. De zon werd best fel en Jasmine en ook Raymon zijn helaas toch nog verbrand bij het zonnen. Oeps dat was natuurlijk niet de bedoeling! Vooral Jasmine was 's avonds erg rood op haar rug en de achterkant van de benen. Terwijl we goede zonnebrand mee hebben.
Om half 5  zijn we vertrokken naar een restaurant die heet TGI Fridays. Daar aangekomen zo rond 17.00 uur was het nog mooi rustig en kregen we meteen een tafel. We hebben ook hier weer lekker gegeten en zelfs voor het eerst een dessert genomen. Sharon en ik hadden het hoofdgerecht gedeeld zodat we daar nog ruimte voor hadden. We hebben daar lekker gezeten en het was goed voor elkaar. We aten al vroeg omdat we daarna nog wilden shoppen. Sharon wilde nog naar een Sephora winkel (make up en huidverzorgingsartikelen). Ze heeft een hele lijst mee wat ze voor haar zelf en voor haar vriendinnen wil kopen. In Nederland is deze winkel er niet meer en daar was het ook echt heel wat duurder. We zijn naar het noorden gereden naar her stadje Clermont waar ze ook een grote shoppingmall ' Clermont Landing ' hebben met een JC Penney en daar weer in de Sephora. Ja je moet het allemaal maar weten!
Ik heb daar nog een nette zwarte broek voor mijn werk gekocht en een leuke vrijetijdsbroek. Toen we daar klaar waren, wilden we ook nog naar de Walmart. Lang leve de 24 uurs openingstijden.  Wij vonden deze Walmart netjes alleen het personeel was wat sloom. Dit was alweer de vijfde Walmart die we tijdens deze vakantie hebben bezocht. Hier ook weer leuke kleding, verzorgingsartikelen en boodschappen gekocht.
Onderweg naar Clermont hadden we nog een erge onweersbui waarbij de regen echt met bakken keihard naar beneden viel. We moesten zelfs van de weg af omdat we niks meer konden zien.

Na het shoppen waren we om half  11 weer thuis. Dit was ook weer een leuke gezellige vakantiedag.

2 opmerkingen:

  1. Owh wat een heerlijke dag weer! Ik ga ook altijd graag naar Sephora, ben er altijd een paar uurtjes zoet.. Evenals de Walmart..
    Maar dit was met stipt een rustig dagje! Jammer van gister in universal.. Wii gaan volgende zomer weer en het houd me zo tegen om weer naar een pretpark te gaan als je weet dat het zooo druk kan zijn...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijn dat je porties gewoon kunt delen zodat er plaats overblijft voor een toetje. Lachen dat jullie al 5 Walmarts bezocht hebben, hier doe je niet even boodschappen heh, voor je het weet ben je zo een uur verder. Veel plezier.

    BeantwoordenVerwijderen