maandag 14 juli 2014

Dag 14. Again shopping and a lot of fun!

Ik wil nog heel graag naar de westkust maar dat hoeft voor de kinderen niet zo nodig. Ik merk wel dat ik heel veel uitjes van mijn to do lijst niet in deze vakantie kan doen. Door de hitte en ook door het heerlijke huis is het ook fijn om thuis te zijn in onze vakantievilla en te genieten van een eigen zwembad! Voor Raymon en Sharon is het ook de eerste keer Amerika en vooral Sharon wil veel shoppen wat je hier uitstekend kan doen. Vandaag zijn we dan ook nog maar weer naar een shoppingmall gereden. Deze keer naar de Premium Outlet Internationale Drive. Die zit iets verder weg maar daar hebben ze ook een Victoria Secret waar de meiden graag wat ondergoed wilden inslaan. We waren mooi op tijd en om half 11 daar. Meteen de Victoria Secret maar opgezocht en daar hebben de meiden een hele tijd nodig gehad om hun collectie uit te breiden. Robbie's (13 jaar) vond het maar stom dat het zo lang moest duren en baalde verschrikkelijk. De meiden zullen hem later nog uitleggen hoe lastig maar ook belangrijk het is om een goede BH te kopen. Uiteindelijk zijn ze goed geslaagd en is het echt stukken goedkoper dan in Nederland. Inmiddels waren wij al naar de Nike store gelopen en daar heeft Robbie's nog een paar Nikes voor 34 dollar kunnen scoren. Daarna heeft Raymon bij Footlocker nog Nikes goedkoop kunnen kopen. Bij de Levi heeft hij en Jasmine nog een broek gekocht en Robbie's een spijkerhes. De magen begonnen alweer te knorren van al dat winkelen en bij de FOODCOURT maar wat eten gehaald. Inmiddels was het half 3 en Sharon werd er niet fitter op, ze is erg verkouden en wat grieperig. Ook wilde ze toch ook nog wel de finale zien van Duitsland - Argentiniƫ dus snel naar de auto en naar huis. Nu is het snel naar huis hier vaak niet gelukt omdat het op sommige punten heel erg druk is. Zo was het nu ook. Eerst bij International Drive een poos vastgezeten en later op de Interstate 4 was het ook langzaam verkeer. Hier bleek aan de andere kant een ongeluk te zijn gebeurd. Auto lag echt op de kop. Aan onze kant dus langzaam verkeer ivm het kijken naar deze auto. Half 4 waren we thuis en hebben we gauw de tv aan gezet. Hieronder nog een foto van een mooie auto volgens Jasmine en Robbie's die we hebben gespot tijdens het wachten voor de stoplichten.




Na de wedstrijd wilden de kids graag thuis een broodje eten. Sjaak en ik zijn naar de Target gereden hier vlakbij en hebben daar wat boodschappen gehaald. Thuis gekomen hadden ze veel lol en alle aankopen verspreid in de kamer liggen. Vooral die meiden hebben heel wat gekocht dat wordt nog spannend hoe we alles mee terug krijgen. De meiden hadden Robbie's nog BH les gegeven zodat hij al vast weet hoe hij een BH moet losmaken! :) Raymon ging Sharon nog opmaken en Robbie Jasmine wat een lol! Ze hadden het heerlijk gezellig met elkaar! 
Na het eten zijn ze gaan opruimen en daarnaar nog gaan zwemmen. Ik heb nog een mooie foto van de lucht in de achtertuin gemaakt!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten