vrijdag 4 juli 2014

Dag 4. Kelly Park

De kids genieten s morgens weer lekker van het zwemmen in het heerlijke warme water. Vanuit bed zo zwemkleding aan hup het zwembad in. Ik wilde vandaag eigenlijk heel graag naar Sarasota maar dat is toch twee uur rijden en daar hadden ze niet zoveel zin an. Robbie wilde eigenlijk helemaal niet weg. We hebben rustig aan gedaan en hebben toen besloten om naar Kelly Park te gaan.

Onze Betty had ik de opdracht gegeven om de tollwegen te vermijden maar dat had ik beter niet kunnen doen. We waren lang onderweg en het was ook erg druk op de weg. Maar goed we hebben wat van de omgeving gezien!
Bij Kelly Park kan je wandelen en zwemmen! Zwemmen in natuurwater zijn die van mij niet zo van dus hadden we geen zwemkleding meegenomen. Dom achteraf! Het was er erg druk en warm uiteraard. We hebben daar een stuk gewandeld en wat gerelaxt! Robbie is er nog even in geweest in zijn nieuwe basketbalbroek maar hij vond het te koud.

       
We hebben daar nog wat gedronken en zijn toen teruggereden via de tolweg. Wel hebben we nog een tussenstop gemaakt bij ja hoor weer een supermarkt. Dit keer de Publix welke een stuk netter is dan de Walmart! Omdat Jasmine morgen jarig is werd er ook een taart uitgezocht.
De Prinsessentaart is het niet geworden in ieder geval. We hadden om een niet zo zoete taart gevraagd maar die zijn er bijna niet hier. Uiteindelijk heeft Jasmine een kokostaart uitgezocht en voor Robbie die dat weer niet lust, hebben we muffins gekocht. 


Rond 16.00 waren we weer thuis en wilden we heel graag zwemmen maar het begon keihard te regenen en te onweren helaas.  

Om 18.00 uur was Jasmine al jarig in Nederland dus kreeg ze de eerste felicitaties al binnen. We hebben dan ook bij de koffie al een stuk taart genomen. Wat handig van dit huus is dat er van alles ligt om te gebruiken zo ook verjaardagslingers. Konden de boel toch ook nog versieren voor Mine!

( niet alle fotos staan rechtop, is haast niet te doen om te wijzigen, we hebben hier wel internet maar heel erg traag)







Geen opmerkingen:

Een reactie posten