zaterdag 19 juli 2014

Dag 19. Finally also Universal

Op deze dag zijn we dan toch Nasr de Universal parken gegaan. Om kwart over 8 waren we daar al en was het al goed warm. De avond ervoor had ik iedereen gevraagd welke attracties ze wilden doen zodat we de dag goed konden plannen. We wilden er ook geen lange dag van maken.  
Als eerste wilden de meiden in 'The Incredible Hulk coaster'. Ze zijn er twee keer in geweest. Wij hebben in de schaduw gewacht ons veel te eng! 

Daarna zijn we wel allemaal in 'The Amazing Adventures of Spider-man' gegaan. Dit is een 3D rit waarbij je ook een 3D bril op hebt en midden in een film van alles beleefd. Ik weet ook niet zo goed hoe ik het moet beschrijven maar er gebeurt van alles en het ziet er zo echt uit! In de wachtrij loop je al door een Amerikaans kantoorgebouw.
Het voertuig waar je in zit:
Na dit avontuur op naar de volgende. Eerst nog een stukje lopen en we begonnen allen al goed te zweten door de hitte. 
'Jurassic Park River Adventure' was toch wel een wildwaterbaan op sommige stukken dus Sjaak en ik zijn er niet in gegaan en hebben op de spullen gepast. 

De kids vonden ook deze attractie heel leuk en het viel mee hoe nat ze waren geworden. 
Hierna stond er nog 1 attractie op de lijst van dit park namelijk 'The High in the sky Seuss Trolley train ride' maar dit bleek meer voor kleinere kinderen te zijn dus die hebben we overgeslagen. Na de toiletstop en ook weer wat vocht bijgetankt te hebben zijn we helemaal Naar het andere park 'Universal Studios' gelopen. Sjaak zijn vingerafdruk werkte weer niet was de vorige keer ook al zo, maar na het zien van zijn paspoort mocht hij hier ook naar binnen gelukkig! 
De eerste uitgekozen attractie van dit park had een wachttijd van 75 minuten dus die hebben we overgeslagen. Sjaak wilde graag in de ' Revenge of the Mummy' maar daar moest je alle spullen voor in de kluis leggen daarom ben ik, maar ook Robbie niet in deze attractie gegaan. Wij hebben rustig gewacht totdat de rest klaar was met deze attractie. Het was best wel eng hoorden we! 

Hierna hebben we een smoothie gedronken/ ijsje gegeten en konden we even afkoelen daar. Toch zat de gang er goed in en hup naar de volgende: 'Transformers, the ride 3D' hier stond ook een lange wachtrij (75 min)maar toen hebben we snel besloten om de single riders lane te nemen waardoor we apart als opvulling bij andere mensen in het karretje/voertuig worden gezet. Dit was een hele goede keuze want toen hebben we maar 10 min. Hoeven te wachten. Sjaak en ik zaten zelfs gewoon naast elkaar nog. Dit was net zo iets als Spider-man maar dan nog mooier en leuker! Echt een top attractie! 
Na deze rit zagen we ook nog een 'echte' Transformer! 
De volgende attractie was ' Men in black' toch ook hier moest je je spullen opbergen en aangezien ik toch niet zo'n fan ben van die enge attracties ben ik met de spullen gaan wachten. Robbie besloot ook om niet mee te gaan. Achteraf was deze wel eng maar niet zo leuk! Teruglopend naar de uitgang zijn we nog naar de voorstelling 'Terminator 2: 3D geweest en dit was ook toch nog heel leuk. Hier zit je in een theater en gebeurt er ook van alles. Door de 3D bril komt het heel dichtbij en de stoel beweegt ook nog. Zo dit was onze tweede dag Universal waarbij we veel attracties hebben gedaan en we om 2 uur naar huis zijn gereden. Bye bye Universal! 

Onderweg had iedereen toch wel trek en zijn we voor het gemak naar de Mc Donalds bij Champions gate gereden. Hier hadden we de vorige keer ook gegeten. Dit ook een nette Mc Donalds. Met de buiken vol en nog een paar boodschappen gehaald bij de Publix zijn we toch naar huis gereden. We waren allen moe maar voldaan. Hier ging de een zwemmen de ander op bed liggen. Tussendoor verder de koffers ingepakt en dat valt niet mee om alles mee te krijgen.  's Avonds wilden we niet meer weg en hebben we brood gegeten. Tussendoor heb ik nog wat wassen gedraaid en zijn we de boel aan het opruimen. 
Morgen gaan we Raymon en Sharon naar hun hotel in Lake Buena Vista brengen waar ze nog tot woensdag verblijven en daarna via Atlanta terugvliegen naar Amsterdam. Wij zulken ze dan donderdagochtend daar ophalen. Wij rijden morgen terug naar Miami (ruim 3,5 uur rijden) waarbij we de laatste nacht in een hotel in Fort Lauderdale verblijven. Wij vliegen zondagavond 20.40 uur naar Parijs en dan door naar Düsseldorf. Dan moeten we nog 2 uur naar huis rijden en we hopen dan ook om maandagavond voor 18.00 uur weer thuis te zijn. 






2 opmerkingen:

  1. Jullie hebben veel gedaan zeg deze vakantie, dit was ook nog een leuke volle dag. Ik vond het leuk om mee te lezen. In Nederland is het ook warm dus je mist niks, haha. Een goede reis naar Miami en alvast een goede vlucht. Lekker dat Sharon nog langer kan blijven.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel leuk om te lezen Gina en wat hebben jullie veel gezien en gedaan,
    Een hele fijne reis terug. Gr K

    BeantwoordenVerwijderen