vrijdag 25 juli 2014

Dag 25. The fifth Airport

De wekker ging al om kwart voor 4. Eerst maar even douchen om zo goed wakker te worden! Dat valt namelijk nog niet mee! Even een broodje eten en dan om half 5 rijden we weg richting Amsterdam. Het is lekker rustig op de weg en we zijn er dan ook al voor 6 uur. We hebben de auto geparkeerd op P1 en lopen naar aankomsthal 3. Ondertussen op de borden al gezien dat het vliegtuig al om kwart voor 6 was geland eerder dan gepland. We hebben ng even een kopje koffie gedronken en zaten tegenover de deur waar ze uit zouden komen. Niet lang daarna zag ik ze al. Wat een timing. Ze hadden een goede reis gehad en wilden wel meteen door naar huis. Om kwart voor 7 zaten we weer in de auto. Echt ideaal dat het nog rustig is en alles zo snel verloopt. Voordat we het wisten waren we weer thuis! R en S wilden meteen de koffers openmaken om te kijken of alles nog heel was. Gelukkig wel. Er was iets gaan lekken bij Sharon wat gelukkig goed in plastic zat verpakt dus niks aan de hand. Raymon had in zijn koffer een briefje van de TSA met de mededeling dat ze zijn koffer hadden geïnspecteerd maar mistte gelukkig niet. Wel is er een pootje van zijn nieuwe Samsonite koffer af. Maar even kijken of dit onder de garantie valt.
We hebben nog wat gegeten en toen is hij naar zijn eigen huis gegaan. Sharon wilde een liggen en Sjaak ging ook nog terug naar bed. Ik ben nog buiten op de lougebank gaan liggen en heb wat gedommeld.
's Avonds heeft Sjaak een grote pan BAMI gekookt en hebben we gezellig met elkaar gegeten. Raymon was hiervoor ook teruggekomen.

De afgelopen maand hebben Sjaak en ik 5 vliegvelden bezocht. Dat vonden we wel bijzonder aangezien wij niet zulke wereldreizigers zijn!

Düsseldorf  2x
Parijs 2x
Miami 2x
Orlando 1x
Amsterdam 1x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten