woensdag 2 juli 2014

Dag 2. From Miami to Davenport.

Rond 4.00 uur al weer klaar wakker, jetlag! Lekker rustig aan gedaan en tegen 8.00 de auto opgehaald bij Alamo. De car rental centrum tegenover het hotel zou maar ' right across the street, was toch gauw een kwartiertje lopen'. Dat was nog niet zo erg maar het vinden van de ingang wel. Die Amerikanen zijn niet ingesteld op wandelaars! Via de nooduitgang zijn we naar binnen gegaan. Bij Alamo ging het lekker vlot. Alleen nog een volle tank afgerekend en toen konden we naar de first floor, row 9 om onze auto uit te kiezen. De keuze was reuze allemaal Dodge's Grand Caravan verschillende kleuren maar ja welke neem je mee? Uiteindelijk is de keuze op deze gevallen met 8000 miles op de teller.






Aangezien dit onze eerste keer is met een automaat moet Sjaak even wennen maar dit ging hem goed af.  Daarna snel op zoek naar een Walmart om een navigatiesysteem te kopen. Om die te vinden zijn we wel even aan het dwalen geweest in Miami. Ik heb mijn mobiel met internet maar aangezet om  toch via Sygic de route te bepalen. Zal wel een leuke afrekening worden met KPN. Zien we thuis wel weer!
Bij de Walmart is de keuze gevallen op een Garmin nuvi 52 LM. Kost wat maar dan heb je ook wat. Verder een koelbox van piepschuim en wat proviand voor onderweg gekocht.

Rond half 11 weer in de auto met onze Betty die ons de weg naar de villa in Davenport zal wijzen. Inmiddels waren we er wel achter gekomen dat de auto aan de binnenkant erg vies en plakkerig was dus dat wordt nog even poetsen later. Betty heeft ons via highway  27 naar de villa geleid. Onderweg nog een paar keer gestopt om wat te drinken en eten.
We hebben nog een goed idee voor de Nederlandse overheid: Zet net als hier de gevangenen aan het werk aan de weg ! Twee keer een chaingang gezien, druk aan de arbeid. Vooraf stonden er alwel netjes roadsigns met een aankondiging dat er gevangenen aan het werk waren.
En dan eindelijk om 15.30 uur zijn we bij de villa aangekomen.

Jasmine en Robbie wilden meteen de wifi code weten en inschakelen. Die stond al in het informatiemapje van de huiseigenaar maar was niet te vinden. Op zoek naar de router. Ik ben ondertussen de koffers gaan uitpakken. De kids eerst maar lekker zwemmen. Toch zat hun en ook Sjaak het dwars dat er geen internet mogelijk was! Hoezo verslaafd?! Alle kamers en kasten opengetrokken op zoek naar de router! En na een uur toch eindelijk gevonden in de slaapkamer waar Sharon en Raymon straks gaan slapen. Naam en code van internet bleek anders te zijn maar ja hoor eindelijk is het gelukt! Hè hè iedereen weer tevreden.
De villa ziet er goed uit en is van alle gemakken voorzien! Onze vakantie kan nu echt beginnen! Jippie!
' s Avonds nog even naar het winkelcentrum Posner Park aan de overkant gereden om wat te eten en te shoppen bij de Target en Dollar Tree. De eerste dollars zijn uitgeven door Jasmine en Robbie.

Jasmine kleding en Robbie een boxershort en een snapback!


 Nog geen M&M 's want de keuze is reuze hier!






Geen opmerkingen:

Een reactie posten