dinsdag 15 juli 2014

Dag 15. To Sarasota

We kwamen vandaag wat laat op gang maar om half 11 zijn we dan toch vertrokken richting de westkust van Florida. Richting Tampa en toen naar beneden om naar Sarasota te gaan. Bij het plaatsje Apollo beach zijn we van de weg gegaan en hebben we bij de Publix een broodje gekocht en konden we mooi naar de toilet. We zaten alweer 1,5 uur in de auto. Daarna via de US 41 naar beneden gereden op zoek naar strand. Bij Bradenton zijn we nog maar een keer zo maar een richting op gereden maar daar was geen strand. Wel water en er stond een man te vissen dus die hebben we maar gevraagd waar het strand was. Nog goed 7 Miles rijden zou een mooi strand zijn namelijk Lido beach. Daar zijn we dan ook naartoe gereden. Sharon was vandaag nog niet fit en werd eigenlijk steeds erger ziek. Voor haar was deze trip niet zo fijn helaas. Bij Lido Beach in Sarasota aangekomen was het goed druk maar konden we vlakbij nog wel de auto kwijt. Wat mooi daar zeg! Het strand was spierwit en de zee was gewoon warm! Daar hebben we ons wel eventjes vermaakt. 





Daarna de hele reis maar weer terug gereden. Onderweg begon het alwee keihard te regenen en hebben we de auto nog even bij een afslag neergezet. We zagen deze mooie auto nog. 
Foto van de zijkant was mislukt helaas! 


Daarna toch maar weer verder gereden in de dikke onweersbuien. 
Wat weer een flitsen en hevige klappen. Thuis aangekomen zijn we allemaal gaan douchen en later op de avond nog uiteten gegaan. We wilden bij Chili's maar daar stonden ze in de rij toen zijn we doorgereden naar Cracker Barrel. De bediening was slecht, eten matig. Niet ons restaurant wel weer een ervaring rijker.
We zagen onderweg alweer een auto op de kop liggen dat zien we hier ook elke dag. Morgen gaan we naar Disney! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten