woensdag 20 juli 2016

Dag 12. Schieten bij Plant City Gun Range en shoppen in Lakeland

Voor deze dag waren we toch wel een beetje gespannen. We hadden om 11.00 am een afspraak bij een Gun Range gemaakt om daar eens te gaan schieten. Op tijd vertrokken en we waren er iets eerder.  Het laatste stuk zag er nogal armoedig uit en we waren benieuwd waren we terecht zouden komen. Ook de Gun Range/shop zag er wat duister uit.

Eerst bij de auto nog wat gedronken en toen zijn we maar naar binnen gegaan. Het is er heel klein en ze waren nog met andere klanten bezig. Je kunt hier ook geweren ed kopen. Er werd tegen ons gepraat maar we verstonden er niks van. We twijfelden heel erg of we hier wel goed aan deden! Uiteindelijk werden we geholpen en moesten we eerst allen de regels lezen en ondertekenen. Nadat dat klaar was kregen we een duidelijk uitleg van Kyle 'de instructor'. Het leek in beginsel echt best moeilijk, maar dat viel later gelukkig mee. We mochten allemaal rustig het pistool vasthouden ( na uitleg hoe je die moest vasthouden) en kogels in de lader doen. Na de uitleg moesten we koppel
maken. Er konden twee koppels met een pistool schieten en één koppel met een geweer. Sjaak en Robbie gingen met het geweer en kregen hier nog uitleg over. Raymon en Jasmine mochten als eerste met een pistool en de lader naar binnen. Je gaat dan eerst in een sluis zodra de deur van de winkel dicht is kun je deur naar de schietbaan open maken. Iedereen draagt een veiligheidsbril en gehoorbeschermers. Sharon en ik mochten daarna ook naar binnen. Op de schietbaan was ook een medewerker aanwezig die ons kon helpen. Sharon had ons slachtoffer al vertrapt en die was dus al dood voordat we begonnen te schieten. Hahaha!  I have killed him already zei Sharon. Het papier lag op de grond en daar stonden we dus op. Nadat we het papier waarop je kon schieten hadden
opgehangen konden we de lader met kogels vullen en om beurten schieten. Per paar hadden we 100 kogels. Tussendoor haperde het pistool af en toe en hadden we aat hulp nodig. Raymon en Jasmine waren ook goed bezig. Sjaak en Robbie kwamen uiteindelijk ooken hadden minder kogels. Voor hun hebben we nog een doos kogels bijgekocht. De anderen hebben ook nog een keer met het geweer geschoten.




Het is heel vreemd om te zeggen dat het echt heel erg leuk was in deze tijd van al die trieste schietpartijen. Maar wij vonden dit een geweldige en aparte ervaring om eens gedaan te hebben. De prijs viel ook mee want bij andere schietbanen is het veel duurder. De medewerkers waren uiteindelijk heel aardig en we hebben een hele leuke ochtend gehad.

Kijk eens hoe de boys glunderen.



Er waren op de schietbaan ook twee amerikaanse jongens aan het schieten. Op een gegeven moment met zwaar geschut. Heftig hoor wat een lawaai en een stank ook van al die munitie. 

Sharon en ik waren als eerste terug in de winkel. Daar kocht een Amerikaan een revolver omdat zijn andere was gestolen. Zo raar!

Na dit grote avontuur zijn we naar Lakeland gereden. Daar had ik een hele grote shopping mall gezien: Lakeland Square Mall. We hadden de auto bij Macy's geparkeerd. Niet normaal zo groot dat
winkelcentrum is. Eigenlijk te groot voir ons om lekker te kunnen winkelen. De mannen hebben op
een bank met wifi gewacht. Robbie heeft daar nog een mooi paar Nike airmax en Nike badslippers gekocht. De meiden en ik hebben nog wat gekocht bij Yankee Candle en Bath & Bodyworks.

Toen begonnen de magen ook wat te rammelen en hebben we bij de foodcourt wat gegeten. We hebben eten bij Chick n fill gekocht en lekker rustig opgegeten. Ze hadden daar een mooie en een
nette foodcourt.


Na het eten besloten we om hier weg te gaan. Raymon wilde nog wel een horloge kopen bij Macy's.
Hij had de 50 dollar cheque die hij van Lufthansa had gekregen nog. Hij heeft met iets bijbetalen er een Tommy Hilfiger horloge van gekocht. Sharon had de cheque al uitgegeven bij de aankoop van een portemonnee van Michael Kors.

 Inmiddels was het weer eens goed gaan onweren met een regenbui. Gelukkig werd het alweer iets beter. De meiden wilden nog naar Ulta Beauty en die was daar ook in de buurt.
Ook hier heeft de creditcard zijn werk gedaan. Daarna wilden we nog daar naar de Walmart. Er zou daar een hele grote zijn. Met hulp van onze Betty zijn we daar naartoe gereden. Sjaak heeft daar een Samsung tablet kunnen scoren. Op het parkeerterrein stonden hele mooie grote bomen en hebben we nog weer aparte auto's gespot.



Inmiddels was het half 5 ( de tijd gaat snel hier) en zijn we weer naar huis gereden. Thuis hebben we zelf wat eten gemaakt. Daarna ben ik nog met de kids naar Posner Boulevard gereden voor een yoghurt ijsje. Ook de de Dollar tree even weer ingelopen. Daar kom je nooit met lege handen uit.! 





10 opmerkingen:

  1. Wat een leuke dag! Het lijkt me inderdaad zo raar als je in die winkel staat en er komt iemand 'gewoon' een nieuwe revolver kopen.
    Die shoppingmall ga ik onthouden, ken ik nog niet. Dollar Tree, zo leuk...en inderdaad nooit met lege handen naar buiten, haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Weer helemaal bijgelezen en wat een prima vakantie. Ook ik heb de shopping mall genoteerd :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mijn 1e ervaring met schieten was ook in Amerika!
    Las Vegas, eerst waren we naar zo'n bekende winkel geweest, maar dat vond ik 100 keer niets, je moet gewoon net zoals bij een attractie in een rij staan.
    We zijn die dag net buiten Las Vegas bij een andere gaan kijken en daar had ik een goed gevoel over, afspraak gemaakt voor de volgende dag.
    Dat is nu kleine 8 jaar terug en inmiddels sinds die tijd sportschutter in Nederland :)

    Leuk hoe de heren glunderen! en daarna heerlijk geshopt :) Kan niet beter zo'n dagje!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. W at een spannende dag.
    Hier hebben ze het er ook al weleens over gehad om te gaan doen.
    Maar zo te lezen is het jullie goed bevallen!!!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja we vonden het een te gekke ervaring! We hadden deze via Groupon gezien. We zijn met hun gaan mailen of het kon en om een tijd af te spreken. Zie vroegen ons om niet via Groupon de voucher te kopen. Voor dezelfde prijs konden we bij hen gewoon terecht. Scheelt hun de afdracht aan Groupon. We waren iets van 23,50 dollar pp kwijt.

      Verwijderen
  5. Heerlijke dag. Dat schieten lijkt me zo spannend!
    De Lakeland mall lijkt me leuk om eens te gaan shoppen.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Spannend hoor dat schieten! Weer een ervaring rijker! Dan nog heerlijk shoppen, top dag!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wij hebben in 2012 ook bij zo'n gunrange gekeken en wilde gaan schieten,maar we hadden geen afspraak gemaakt en het duurde te lang en toen zijn we maar weggegaan. Wat belachelijk eigenlijk he al die wapens die je daar zo maar kan kopen als of het een broodje is! Wel spannend om geschoten te hebben, kan mij voorstellen dat de jullie en vooral de boys het een bijzondere ervaring was. Die Mall ga ik ook zeker noteren, ken hem ook niet! Fijne dag weer!

    BeantwoordenVerwijderen