zaterdag 23 juli 2016

Dag 15. Lake Buena Vista Factory Stores en Old Town/Fun Spot

Vanmorgen rustig aan gedaan en uiteraard weer gezwommen en lekker in de zon gelegen. Tegen galf twee gingen we ons douchen en klaar maken om weg te gaan. Eerst stond wilde ik (even) bij de Lake Buena Vista Factory Stores kijken. Ik wilde daar in ieder geval naar de Levi, Nike en Gap factory stores. Ik had via de site van dit winkelcentrum mooi coupons gekopieerd op mijn mobiel. Het is natuurlijk altijd leuk als je extra korting kan krijgen op de korting die je hier meestal al krijgt. Bij de Levi hebben we samen shirts en een sweater gekocht. Doordat we me weer als 150 dollar moesten betalen kreeg ik met de bon nog even 30 dollar van de prijs af! Mooi meegenomen die extra korting.

Aangezien we vanmorgen alleen hebben ontbeten en wat fruit hadden gehad, begonnen de magen wat te protesteren. Eerst maar naar de foodcourt. Dit was niet veel bijzonders! Geen aanrader maar goed we hebben hier toch even wat gegeten en gedronken. Daarna zijn we verder gelopen en bij de Rack Room Shoes hebben Sjaak en Raymon een paar schoenen gekocht. Met je raad het al korting en als je een tweede paar koopt nog eens 50 % korting op het tweede paar. Hierna toch ook nog naar Nike gelopen en ja hoor hier vond Robbie nog een paar AirMax in zijn maat. Robbie heeft nu 3 paar Nike schoenen deze vakantie gekocht. De Nikes die hij uit Nederland aan heeft kunnen we hier weggooien want die zijn helemaal kapot. Dat scheelt weer qua gewicht voor de terugreis.

Uiteindelijk zijn we nog naar de GAP store gelopen en daar hebben we ook van alles gekocht. Van deze winkel had ik ook een extra kortingsbon. Bij 100 dollar 20 dollar eraf. Zeer tevreden met alle aankopen zijn we naar de auto gelopen voor de volgende bestemming.



En dat was Old Town en Fun Spot. Hier verzamelen op vrijdagmiddag en avond allerlei oude muscle auto's. En dat wilden de mannen wel eens zien. Het gedeelte van Old Town ziet er ook echt uit als een oud stadje uit een Western film. De boys hebben hier nog leuke borden voor aan de muur gekocht.

 

Toen zijn we naar de plek gelopen waar de oude 'muscle' auto's geparkeerd stonden. Bij de meeste auto's stond de motorklep en de deuren open zódat je alles goed kon bekijken. Er stonden heel wat mooie exemplaren daar. 

Er waren ook auro's die zelf een eigen miniaruurauto in de motorkap hadden staan of zoals hieronder op de eerste foto een Transformer. 


Na de auto's uitvoerig te hebben bekeken zijn we het terrein van Fun Spot nog opgelopen. Hier kun je allerlei activiteiten doen een soort kermis. We hebben met grote verbazing gekeken naar een attractie waarbij je aan een touw heel hoog ( echt heel hoog) wordt opgetrokken en dan wordt je losgelaten. En vlieg je door de lucht uiteraard met allerlei bevestigingen en nog een touw vast aan. Echt doodeng. Ik snap niet dat Er mensen zijn die dit durven te doen. Wel dus! 



Op de terug weg naar huis hebben we bij Perkins een muffin voor bij de koffie gehaald. En hier hebben we deze dag mee afgesloten. 










6 opmerkingen:

  1. Helemaal bijgelezen en wat een lekkere dagen allemaal, zucht nog anderhalve week :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo goed geshopt..
    En j we blijven Nederlanders he wij houden van korting😃

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke dag weer, en wat goed toch van die kortingen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Goed geshopt 😀, vind het ook altijd leuk daar en niet zo druk. Die foodcourt is inderdaad niks. Zal ook eens gaan kijken of ik wat coupons kan verzamelen 😉.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Altijd leuk om te shoppen met korting en goed geslaagd! Old town is erg leuk, leuke sfeer hangt er !

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een geslaagde dag weer.... Shoppen met korting is altijd fijn !! hihi.

    BeantwoordenVerwijderen