donderdag 28 juli 2016

Dag 20. Laatste ochtend Universal en Winter Garden in de herhaling

Vandaag wilden we nog één keer naar de Universal parken. We hadden kaarten 14 dagen onbeperkt en zijn drie enerverende ochtenden geweest! Wederom gingen we rond 7.00 uur weg en we waren om kwart voor 8 bij de parkeergarage. Vandaag stonden de beide parken op het programma dus wederom hadden we een route thuis al uitgestippeld. Eerst naar Islands of Adventure. Als eerste zijn we daar een Kerstwinkeltje ingelopen. Wat een mooie kerstspullen hebben ze daar!


Daarna hebben we de volgende attracties gedaan: Spiderman, Jurrasic Park, Harry Potter. In de laatste twee ben ik niet meer mee geweest. Ik wilde rustig aan doen. En het was goed warm of zeg maar 
HEET! De meiden wilden nog in een achtbaan maar daar was de wachttijd behoorlijk dus hebben ze die maar overgeslagen. De attractie KingKong hadden we niet op ons lijstje staan, maar we waren wel blij dat we die de vorige keer al hadden gedaan. De attractie was (tijdelijk) buiten gebruik. Er stonden allemaal mensen te wachten daar. Wij konden heerlijk doorlopen. Twee jaar geleden hebben we heel lang bij 'The wizarding world of Harry Potter -Diagon Alley moeten wachten dus we weten hoe het voelt! Zo niet leuk! 

Met de Harry Potter trein zijn we naar het andere park gereden en dat is ook al een attractie op zich. 
Bij Universal Studios zijn ze meteen in de attractie van Harry Potter gegaan. Ik ben niet
meegegaan en heb rustig zitten wachten. Maar ook hier waren ze zo terug. Wij pakken dan ook standaard de Single lane ride en dat gaat zoveel sneller. 

Hierna wilde Sjaak naar 'Revenge of the Mummy'. En daarna zijn we naar de Transformers gegaan. 


Ook één van onze favorieten! Hierna wilden we nog naar Shrek, maar dit is een film en daar was het ook nog best druk. Toen maar naar ET die hadden we ook nog nooit gedaan. We konden meteen doorlopen bij deze attractie. Uiteindelijk stap je op een fiets en vlieg je net als ET boven de stad. Deze attractie was toch nog een leuke verassing voor ons en hiermee hebben we ons bezoek ook 
afgesloten. Bij de Starbucks bij Universal City Walk hebben we wat gedronken en iets gegeten. Even 
bijkomen ook van al dat lopen en dat met deze hitte! We hadden onze auto weer op King Kong staan en zijn daarna naar huis gereden. We waren om goed half één weer thuis. 

Tijd om te rusten, zwemmen, zonnen en slapen! Heerlijk genieten. We hebben dit jaar zoveel mooier weer dan twee jaar geleden wat een cadeautje! 

Om half vier zijn Sjaak en ik naar de supermarkt Publix gereden om nog wat boodschappen en eten voor vanavond te halen. We hebben pasta met allerlei groente en gehakt en sla gemaakt. Ook wel lekker om thuis te eten. We hadden vroeg gegeten omdat de meiden en ik nog een keer naar Winter Garden wilden. Gisteravond heel kort geweest en daar nog niet alles gezien. Na deze avond eigenlijk ook nog niet maar ja je kunt niet alles bekijken zo groot alles hier is. Ik zou rijden, maar Sjaak bood aan om toch mee te gaan. Via de tolweg waren we er binnen een half uur. Eerst naar Bed Bath & Beyond. Dit is een winkel net als Blokker alleen HEEL veel groter en luxer ook wel. We waren nog nooit in deze winkel binnen geweest. Ook mooi beddengoed hebben ze hier maar ja dat kunnen we niet meenemen! Ook hebben ze hier Yankee Candle en hiervan kopen we nog wat tarts en votives. Wat een mooie en leuke winkel! 


Daarnaast zag ik een World Market en daar zijn we ook naar binnengelopen. Dit lijkt wel wat op de Xenos maar ook hier is alles veel groter en wordt er meer verkocht. Ook etenswaren van over de hele wereld. We hebben hier dropjes en stroopwafels gekocht. Ze hadden hier ook hagelslag en zelfs Wilhelmina pepermunt. Wel heel duur allemaal. Leuk om even te hebben gezien. 


Hierna hebben we de auto verplaatst naar de andere kant en zijn naar de Super Target gegaan. Deze 
Target is vele malen groter dan die bij Posner Boulevard. Sjaak en de meiden hebben hier nog een shirt gekocht. Om 20.00 uur waren we weer thuis. En hebben we koffie gedronken met een stroopwafel erbij. 

Daarna ben ik alvast eens wat spullen gaan verzamelen en die heb ik al in de koffer gestopt. We hadden bij de Dollar store mooie opbergzakken en ook nog een vacuumzak gekocht. In die vacuumzak had ik twee spijkerbroeken twee vesten en vier shirts gedaan. En dit is een heel erg plat pakketje geworden. Super handig! 

Het was vandaag al een hele warme dag maar morgen wordt het nog warmer begreep ik! Ben benieuwd! 




9 opmerkingen:

  1. Leuke dag weer!! Naar winter garden willen wij dit jaar ook eens gaan kijken veel over gehoord,maar nog nooit geweest.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Leuke winkels daar. En mooie huizen daar in de omgeving. Helaas niet meer naar de markt op zaterdag kunnen gaan!

      Verwijderen
  2. Mooie dag en wat gaat de tijd snel! Wij zijn wel op de markt in Wintergarden geweest, maar datbwas niet zoveel bijzonders hoor, wel leuk om eens gezien te hebben. Leuk al die andere winkels, die kennen wij dan weer niet. Geniet lekker verder!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De afgelopen dagen weer even bijgelezen. Wat hebben jullie weer veel gedaan zeg! En wat leuk, due World Market, zo grappig als je dan Nederlandse producten ziet liggen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke dagen weer, ik ben weer bij gelezen! Veel plezier!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wintergarden als optie aan ons lijstje toegevoegd :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Net terug van vijf dagen Nordhausen hebben wij alles weer bijgelezen. Mooi, dat jullie er zo van genieten!
    Shoppen, lekker eten, zwemmen, zonnen en spannende avonturen beleven. Jasmine lijkt wel fotomodel en Sjaak een echte Yankee.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha leuk dat jullie meelezen. Jullie ook een paar leuke dagen gehad?

      Verwijderen
  7. Leuke dag weer. Wintergarden Village is leuk om te shoppen, afgelopen keer in Florida speciaal naar toe gereden. Leuke winkels daar.

    BeantwoordenVerwijderen