zondag 24 juli 2016

Dag 16. Noodgedwongen nog een keer shoppen

Gisteren had Sharon bij de GAP twee trainingsbroeken gekocht. Twee jaar geleden had ze daar ook één gekocht en die zit lekker maar is eigenlijk wat te groot. Dus had ze er twee in een maat kleiner gekocht zonder te passen. Thuis kwam ze door de broek aan te trekken erachter dat deze een stuk kleiner uitvielen. Niet goed dus! We hebben onze plannen wat omgegooid en besloten dan maar om naar Premium outlet Vineland te gaan om de broeken daar te ruilen.
Robbie en Raymon gingen niet mee. We zijn vanmorgen om 9.00 uur vertrokken op weg naar eerst de GAP outletstore. We waren veel te vroeg want de winkel ging pas om 10.00 uur open. Jasmine was gisteren niet mee dus heeft hier nog meerdere items gekocht, maar ook wij zagen hier weer van alles. Ik had van internet nog een coupon geplukt voor 15 % extra korting dus van alle korting die er normaal al af ging in deze outlet nog een keer 15 % eraf. Dat hebben we in Nederland helaas niet! Ook heeft Sharon hier de broeken kunnen ruilen in een grotere maat. Na de GAP zijn we naar de Saks fifth Avenue gelopen en daar heeft Sharon nog een tasje van Rebecca Minkhoff gekocht.

Met de auto zijn we naar het andere gedeelte gereden en daar konden we amper nog een parkeerplek krijgen zo druk was het. Jasmine wilde bij Nike kijken voor schoenen en is daar gelukkig geslaagd. Voor Robbie zagen we ook hele mooie en in overleg via de app hebben we deze ook voor hem meegenomen. Hij heeft nu 4 paar nieuwe Nikes. Genoeg dus!

Daarna hebben we wat gegeten in de Foodcourt. Ja de tijd gaat snel voorbij met shoppen! Daarna nog naar Levi waar ik voor de zoon van mijn vriendin (Levi) een Levi broek heb gekocht. Bij deze Levi store hebben ze kindermaten wisten we.
Het was inmiddels al half 3 en we zijn naar de auto gelopen. Eerst op weg naar huis maar uiteindelijk met een kleine omweg nog naar de Loop gereden waar een Ulta beauty zit. Nog meer make-up werd hier aangeschaft. De meiden hadden ook al 6 dollar op een spaarpas die ze konden besteden. Hierna nog bij TJ maxx gekeken en daar hebben ze ook allerlei merken in de outlet. Sharon vond daar nog schoenen en ik een leuke blouse.

We waren om goed 17.00 uur weer thuis en toen hebben Jasmine en ik nog gezwommen. We hebben 3 pizzas besteld bij Papa John en zo hoefden we de deur niet meer uit. Oh ja we hebben nog een ijsje gehaald bij een ijssalon hier in de buurt.

's Avonds hebben we hier nog goed noodweer gehad met heel veel harde regen.

9 opmerkingen:

  1. Gaat goed met shoppen bij jullie😃
    Hoop dat je nog wat hebt laten hangen voor ons straks hihi.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jullie doen goed je best met shoppen! Dat wordt nog een extra koffer aanschaffen 😉.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja je zou het wel zeggen. Maar we zijn met z'n zessen en we hebben zeer weinig kleding meegenomen. Dus hopelijk gaat het llukken!?

      Verwijderen
  3. Wat een leuke shopdag. Waar kun je die coupons vinden van de Gap-store? Dat vinden wij ook wel erg interessant, hihi.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De laatste week kijk ik constant op internet als ik ergens heen ga en dan zoek ik : coupon en dan het merk of naam winkel. Zo ook al pizzas besteld bij Papa John met korting en telefoonhoesjes en hoesje voor ipad online met korting. Die van Gap heb ik zo ook gevonden.

      Verwijderen
  4. Dat was een lange shopdag, maar weer goed geslaagd! Heerlijk !
    Lekker pizza bestellen, mmm
    Ja en af en toe een tropische bui hoort er bij in Florida! Fijne dag morgen!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Lekkere shopdag en goede tip van de coupons, daar zijn we dol op :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Goh, wat een ontzettend nare dag.... pfffff wilde dat ik mee was haha! TJ Maxx, Ulta, de outlets. Zo heerlijk shoppen daar.

    BeantwoordenVerwijderen