maandag 11 juli 2016

Dag 2. Fort Myers - Estero

Deze dag waren we alle vier erg vroeg wakker. Ja dat kan haast ook niet anders. We zijn om half  acht gaan ontbijten. Prima ontbijt genoeg te krijgen en lekkere koffie ook nuet verkeerd. Ook hier kan je zelf je wafel bakken niet normaal zo groot!

Na het ontbijt zijn we eerst even naar een vijver achter het hotel gelopen. Daar lag een aligator in.


Daarna zijn we naar de Bass Pro Shop gereden. We waren hier nog niet eerder geweest. Het is een
hele grote winkel met allerlei outdoor sportartikelen en kleding. Ook hele mooie boten verkopen ze daar. Leuk om eens doorheen te lopen.


Toen zijn we richting Bonita Springs gereden richting de kust. We konden daar helaas niet op het strand komen. Zijn nog wel een keer gestopt bij een brug. Daar lagen veel dode visjes in het water niet zo leuk uiteraard. De zon schijnt hier goed en het was erg warm. Jasmine wilde graag naar de Dollar store en daar zijn we toen maar naartoe gereden. We waren inmiddels ook al bij een Walmart binnen geweest om o.a. water te kopen. Bij de Dollar store wat kleine aankopen gedaan van hoe kan het ook anders elk 1 dollar. Daarnaast zat Marshalls en daar wilden we ook wel even kijken. Geen verkeerde keuze. Sjaak heeft er twee Levi broeken gekocht, Jasmine een leuk shirt en een zonnebril en Robbie o.a een zwembroek en shirt van Nike. Inmiddels begon de moeheid toe te slaan en zijn we teruggereden naar het hotel om even te rusten. De kids wilden zwemmen maar helaas het begon te onweren en te regenen.

Voor het avondeten zijn we naar de Ford Garage Restaurant in de Miromar Outlets. Onderweg een heftige regenbui gehad. We hebben daar lekker gegeten. De mannen een burger wij een salad. Leuke ervaring om daar te eten.





Na het eten zijn we nog langs de winkels gelopen en af en toe even ergens naar binnen. Wat een groot winkelcentrum pff! We hebben niks meer gekocht behalve Robbie nog een Adidas trainingsbroek voor 15 dollar.

Toen terug naar het hotel en toen zijn we toch weer op tijd gaan slapen. 

Hieronder nog een foto van de huurauto: Kia Sedona




1 opmerking:

  1. Zo jullie beginnen goed met zon heerlijke wafel.
    En wat een leuk restaurant he fords garage!!
    Staat bij ons ook weer op het lijstje

    BeantwoordenVerwijderen