vrijdag 22 juli 2016

Dag 14. Universal Islands of adventure

Vanmorgen waren we weer vroeg op gestaan om naar Universal te gaan. We zijn om 7.10 am vertrokken en waren al om 7.45 am in de parkeergarage bij Universal. De reis ging lekker vlot dus deze keer! We wilden vandaag naar het andere park waar een paar weken geleden de attractie van King Kong was geopend. Dit park is dit jaar dan ook drukker dan twee jaar geleden. Met goede moed zijn we meteen naar deze attractie toe gelopen. Wachttijd was 45 minuten, maar wij zijn meteen naar de Single lane gegaan en zaten binnen goed 10 minuten er al in. Deze attractie hadden we niet willen missen maar we hoefden geen tweede keer. Daarna naar de Jurrassic Park ride gelopen (zit er naast). Sjaak en ik hadden die twee jaar geleden niet gedaan nu gingen we wel mee. Lijkt totaal niet eng maar aan het eind bleek dit niet zo te zijn. Ik heb mijn ogen dicht gedaan. Mijn hart ging aardig tekeer! Voor mij geen tweede keer. Hierna zijn we naar het kasteel van Harry Potter gelopen. Deze ride vonden we twee jaar geleden geweldig ! Wel moest je er toen heel lang voor wachten. Hier was nu de wachttijd 30 minuten, maar hier zijn we ook via de single lane naar binnen gegaan en dan ben je zo aan de beurt. Bij deze ride moet je je tassen in een locker doen. Dus voordat we die er weer uit gingen halen zijn we nog een keer geweest. Deze ride is toch wel één van onze favorieten! Eerst zijn de meiden en Raymon nog in een kleine achtbaan geweest en daarna de meiden alleen nog in een andere achtbaan. We moesten wel even een poosje op hun wachten voordat ze hiervan terug kwamen. Daarna zijn we naar Spiderman gelopen en ook deze attractie had al een wachttijd van 45 minuten. Dus ook hier via de single lane naar binnen. Wij vinden die 'single lanes' echt een geweldige uitkomst! Je wordt dan bij andere mensen waar nog plek is neergezet. Wij vinden dat allen niet erg de attractie/ride moet je toch zelf beleven. Inmiddels was het nog maar half elf en waren we eigenlijk wel klaar voor vandaag. We hadden wel trek en hebben al vroeg iets gegeten.



Na deze drukke en spannende ochtend hadden we nog een paar dingen op ons lijstje staan voordat we naar huis gingen. Betty onze Garmin deed het eerst niet en dat is dan niet leuk! We zaten alweer op de I4 toen ze toch weer de sattelietsignalen kon oppakken. Gauw op het adres van Nordstrom Rack gezet en Betty wees ons weer de weg. Deze winkel zit in de buurt van de Millenia at Mall en Ikea. Het is een outlet winkel van Nordstrom. Sharon heeft daar een tasje van Rebecca Minkhoff gekocht en ik een Michael Kors. Jasmine heeft er ook nog een tas gekocht en nog wat make up. Van die tassen ging bijna de helft af van de originele prijs. Niet verkeerd dus! Daarna wilde Sharon heel graag bij The Container Store kijken. Dat is een winkel waar je opruim spullen kunt kopen. Jammer dat we hiervan niets mee konden nemen. Leuk om eens te zien in ieder geval! Ze hadden daar voor alles wel een bakje, kastje e.d.



Sjaak heeft daar nog twee opbergbakjes gekocht voor visspullen in op te bergen.  In ieder geval kon deze winkel ook weer worden afgestreept van de to do lijst. 

Thuis gekomen wilden ze zwemmen, maar dat ging helaas niet door.  Het begon te onweren en geel hard te regenen. Dan maar binnen lekker uitrusten. 

Vanavond ging Manny's Chophouse in de herkansing. We hadden nu zo een tafel en een gezellige bediende George die ook wat Nederlands kon praten. Lekker gegeten weer daar. Daarna bij de Publix nog wat fruit, brood en drinken gehaald en toen zijn we weer naar huis gereden. 




3 opmerkingen:

  1. Zo lekker vroeg op op de vakantie!!
    weet een leuke volle dag.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijke dag, en veel gedaan zeg! Die Nordstrom Rack lijkt me geweldig om eens rond te neuzen, zal het even onthouden voor als ik weer een keer in de buurt van Orlando verblijf.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zo dat is wel heel vroeg je bed uit op een vakantie dag !!! ( doen wij ook hoor als we naar een park willen hihi ) maar ach dat hoort erbij en jullie hebben veel kunnen doen zeg. Die Singel riders lane zal ik eens onthouden !!

    BeantwoordenVerwijderen