donderdag 21 juli 2016

Dag 13. Zon, zwembad en Sonny's BBQ

Vandaag laat uit bed en met het ontbijt overlegd wat we zouden gaan doen. Aangezien het een mooie zonnige dag zou worden, wilden we nog wel weer een dag heerlijk zonnen en zwemmen bij huis. Sharon heeft mijn teennagels nog gelakt.

Twee jaar geleden toen we hier waren was het weer lang zo mooi niet. Wel heel erg benauwd maar weinig zon. Doordat we deze vakantie langer hier zijn, kunnen we ook meer rust momenten nemen. Het hele jaar door hebben we het druk met werk, leren, sporten e.d. Nu is het tijd om te relaxen. Ik geniet er heel erg van! Ik was alleen vandaag vergeten om me in te smeren en dat is uiteraard niet zo slim. Oeps iets te rood aan het eind van de middag!

Voor het avondeten wilden we nog een keer naar Manny's Chophouse. Daar aangekomen wilden er meer mensen daar eten. De wachtrij voor een tafel was een half uur. Daar wilden we niet op wachten. Vlakbij zat nog een restaurant met de naam Sonny's BBQ en daar zijn we toen maar naartoe gegaan. We kenden dit niet, maar binnen zag het er keurig netjes uit. We hebben hier ook heerlijk gegeten.
Wat hadden ze daar grote glazen voor het drinken. Het leken wel vazen!!


Terugweg nog een ijsje gehaald bij Twistee Treat. We zijn nog even bij Staples naar binnen gelopen
en daarna zijn we weer naar huis gereden. Iedereen ging op tijd naar bed want morgen staat er weer een Universal ochtend op het programma.




5 opmerkingen:

  1. Haha, wij hebben echt exact hetzelfde gedaan! Te druk bij Manny's en vervolgens heerlijk gegeten bij Sonny's!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat is inderdaad grappig! Vanavond hebben we Manny's eerst gebeld en konden we wel meteen terecht.

      Verwijderen
  2. Heerlijk, zo'n dagje bij de pool. Fijn dat je dan even niets moet, alleen lekker vakantie houden. Die ijsjes bij Twistee Treat hebben we al vaak over gelezen, moeten we dit jaar ook maar eens gaan proberen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lekker relaxdagje met een heerlijke maaltijd! Die ijsjes bij Twistee treat zijn heerlijk!
    Zijn wij ook meerdere keren geweest!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heerlijk dat relaxen. Zo lekker om dat te doen na een druk jaar.

    BeantwoordenVerwijderen