vrijdag 15 juli 2016

Dag 7. Dan toch maar eerst shoppen

Vanmorgen lekker relaxt opgestaan en na het ontbijt even gezwommen. Toen toch maar besloten om te gaan shoppen. We wilden naar de Orlando International Premium Outlets en dat is van ons verblijf af toch wel een dik half uur rijden. Op de I4 is het altijd wel heel erg druk en ja hoor we komen in een file terecht. We zijn dus wel wat langer onderweg geweest.

Afijn hier zitten een paar winkels die we wilden bezoeken. En wie weleens vaker daar is geweest weet dat het een groot doolhof is. Valt niet mee om de winkels te vinden. Uiteindelijk hebben we dollars uitgegeven in de Yankee Candle store, Nike, Levi, Harley Davidson, Gap store, Michael Kors en Bath and Bodyworks.



We zijn daar de hele middag geweest. We hadden bijna geen tijd om te eten. Snel tussendoor wat bij Panera Bread gehaald o.a. een smoothie. 

Op de terug weg hebben we er meer dan een uur over gedaan om weer 'thuis' te komen. Het was inmiddels 6.00 pm en we wilden nog wel wat eten. We zijn naar Manny's Chophouse gereden en daar hebben we heerlijk gegeten. 


Het ziet er zo wel heel erg ongezond uit. Je krijgt er daar ook altijd salade bij dat maakt het iets goed. Ik heb nog een stuk kip mee naar huis genomen in een box zoveel was het. 

We waren om goed half negen weer thuis. Robbie heeft nog even gezwommen. Wij hebben de tv nog even aan gehad waar het verschrikkelijke nieuws over de ramp in Nice op was. Wat een drama verschrikkelijk! We zijn allen vroeg gaan slapen want we willen morgen vroeg opstaan voor onze eerste dag Universal. 






7 opmerkingen:

  1. Dat shoppen is aardig gelukt zo te zien :-) Wij hebben onze creditcard daar ook al eens in brand gezet.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Altijd leuk om daar te shoppen.
    En nog goed geslaagd ook!!!
    Morgen veel plezier in universal..

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Kijk dat ziet er goed uit, die buit van het shoppen. Leuk !! Veel plezier morgen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Kijk, dat is nog eens shoppen. Lekker veel tasjes gescoord!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Prima dag, lekker geshopt en gegeten :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Zo goed geslaagd zeg! En op vakantie eet je nou eenmaal iets slechter dan normaal, maar dat is niet zo erg ! Veel'plezier in Universal!

    BeantwoordenVerwijderen