dinsdag 26 juli 2016

Dag 18. Big Toho Airboatride en Eagle Ridge Mall

Vandaag stond er een airboatride op ons programma. Twee jaar geleden hadden we dit ook gedaan bij Boggy Creek Airboatrides en dat vonden we geweldig! Toen in een half uur veel gezien ook veel aligators. Ik had gisteren via Groupon en via het bedrijf zelf tickets geregeld bij Big Toho airboatrides. En dan voor één uur lang. Het leek me wel leuk om de airboatride nu via een ander bedrijf te doen. Het adres waar we naartoe moesten rijden was een benzinestation. Daar kwam de kapitein heen met zijn auto. We moesten hem dan volgen naar hun terrein waar ook nog een privévliegveld lag. En uiteraard lag daar de airboat al in het water. Na een korte uitleg over veiligheid zijn we weggevaren. Op één van onze eerste korte stops zien we een kleine aligator.


Daarna hebben we er helaas geen één meer gezien. Dat was wel even een teleurstelling. Het is in de zomer ook wel lastiger om ze te spotten omdat ze meer in het water liggen om af te koelen. Wat ook nog wel mooi was, was het stukje varen in Single Creek. Zo mooi daar! 




Ook zagen we daar nog een hele mooie vogel in de boom zitten. Ik heb de foto vergroot waardoor hij minder scherp is. 



Binnen een uur waren we weer terug. Wat gaat de tijd dan ook weer snel. We vonden het
leuk, maar die van twee jaar geleden was leuker! 


Hierna zijn we naar huis gereden en hebben iets gegeten. Daarna ben ik met Sharon, Raymon en Jasmine naar Eagle Ridge Mall in Lake Wales gereden. De rit was een klein half uurtje en gelukkig was het niet druk op de weg. Dit was de eerste keer dat ik zover zelf heb auto gereden. We hebben de auto bij Sears neergezet. Jasmine en ik hebben bij Sears meteen al wat gekocht. Ik een spijkerbroek en Jasmine een camouflage jasje. Daarna zijn we naar de Victoria Secret gegaan. Daar is het nodige 
ook aangeschaft. Wat is en blijft dat ook een mooie winkel! 


Ook zat er een Bath and Bodyworks winkel die we niet konden weerstaan. Dat wordt nog een 
uitdaging om alles mee terug te krijgen! Toen hadden we het ook wel weer gezien daar en zijn terug naar huis gereden. 

Voor het avondeten wilde Sharon nog graag naar de Ihop. Zij heeft daar als enige pancakes gegeten. De mannen een burger, Jasmine een cordon bleu met spinazie en ik een salade. Aangezien hier ook een Walmart in de buurt zit zijn we daar ook nog even heengereden. We zoeken nog een shirt voor Robbie maar ook hier hebben ze die helaas niet. 

Thuisgekomen zijn we allen vroeg gaan slapen. We hadden geen puf meer voor een potje skip bo. Morgen dan maar weer. 

Oh ja vanmiddag is er ook nog een pakketje gebracht door UPS De meiden hadden bij Kylie Jenner ook nog make-up besteld en dat is nu gelukkig ook binnen. Sharon had dit in Nederland ook al eens besteld en toen is het pakketje bij de douane op Schiphol weer retour afzender gestuurd omdat het adres niet goed zou zijn. Ze had het geld inmiddels al terugontvangen. Nu dus tweede poging hier goed gelukt! 





5 opmerkingen:

  1. Leuk die airboattrip, alleen jammer, dat jullie minder alligators hebben gezien!
    Maar de dag lekker afgesloten shoppen en weer goed geslaagd.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ondanks de weinige alligators toch een leuk ritje. En shoppen, tja het blijft leuk hè 😉.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Verstandig om daar Kylie Jenner make up te bestellen, in NL is de kans zo groot dat je invoerrechten etc moet betalen, zo zonde. Airboattrip is zo leuk, heb toen ook die bij Boggy Creek gedaan.
    En ja, kon je maar een koffer vol B&BW spullen mee naar huis nemen. Ben zelf zo gek van de kaarsen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Cindy, ja ik weet van jouw blog dat je er ook gek van bent. Als ik nog ruimte had, had ik nog wel wat voor je willen meenemen. Ben alleen bang dat ik de ruimte niet heb! Ga je zelf nog heen in de winter?

      Verwijderen
  4. Wat een mooie airboat trip toch mooie foto's gemaakt.
    En tja shoppen blijft leuk daar

    BeantwoordenVerwijderen