woensdag 13 juli 2016

Dag 5. Het gemis van de koffers

Vandaag al later wakker geworden gelukkig. Raymon en Sharon waren al wel vroeg wakker en missen nu toch wel echt hun koffer. Na het ontbijt zijn we naar de Walmart gereden om daar even te shoppen.  Ik blijf me daar nog steeds verbazen over de verkoop van wapens en munitie.




Op de terugweg zijn we ook nog even langs de dunkin donuts gereden. Daar had ik al veel over gelezen, maar die hadden wij nog niet zelf geproefd. 
We hebben er voor ons allen 1 gekocht om in ons verblijf op te eten. Niet echt healthy maar wel echt heel erg lekker! 

De rest van de middag hebben we heerlijk gezwommen en wat zon gepakt. Ik heb het idee dat het weer beter is als twee jaar geleden. Toen was het veel benauwder en hadden we weinig zon. We willen nu met dit weer ook heerlijk van de zon genieten. 

Omdat Sharon haar koffer nog niet heeft, wil ze liever niet uiteten. Heeft niks leuks om aan te trekken zegt ze. Wij hadden van de week bij de Aldi al van alles gekocht om een keer zelf te koken. We hebben tortillas/wraps met gebraden kip en roerbak gemaakt. Lekker een salade erbij  en als nagerecht hadden watermeloen, galiameloen en aardbeien. We zullen niet vaak koken hier maar dit kon goedzo. Na het eten ging iedereen zijn eigen ding doen. 

De koffers konden vanaf 10.00 pm tot 4.00 am worden gebracht. De hele nacht hebben we om toerbeurt een beetje de wacht gehouden. Bang dat we anders de deurbel niet zouden horen. Ik heb net als de rest eigenlijk erg onrustig geslapen. Je bent toch niet eerder gerust dan dat de koffers er zijn. Uiteindelijk werden ze om 5.45 pm gebracht. Gelukkig maar! 




5 opmerkingen:

  1. Ik kan me heel goed voorstellen dat Sharon haar koffer mist, daar zit toch je hele hebben en houden in. Maar gelukkig zijn ze nu weer terecht, al heeft het wel jullie hele nachtrust gekost, pfff. Vandaag nog maar een beetje bijslapen aan de pool, haha. Have fun!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ben blij, dat de koffers weer terecht zijn, wel vervelend, dat iedereen daardoor zo onrustig heeft geslapen. Nu kunnen jullie lekker weer uit eten, ik zou er ook gek van worden hoor als je koffer er niet is met al je spulletjes. Voor nu lekker verder genietn zonder zorgen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Moet er niet aan denken een koffer missen. Maar dat heb je helaas niet in de hand. gelukkig weer terecht. Kan voor haar de vakantie nu ook echt beginnen. geniet er van.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Gelukkig zijn de koffers terecht, nu echt genieten!
    En gelukkig maar dat we geen Dunkin Donuts in NL hebben hihi, veels te lekker ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Pfff, gebroken nachtje, maar nu alles compleet! Veel plezier vandaag!

    BeantwoordenVerwijderen